Nordjylland

Flere feriefly fra Aalborg

Star Tour sætter ekstra afgange ind i efterårsferien for at imødekomme efterspørgsel på sol og varme

Foto: Scanpix

Foto: Scanpix

NORDJYLLAND:Danskere i tusindvis forsøger i disse uger at flygte fra regn og rusk.

Men mange især børnefamilier ringer forgæves efter rejser syd på, fordi de store værelser er udsolgt hos de danske rejsebureauer.

For at imødekomme rejsetrangen sætter Star Tour nu en række ekstra fly ind - her under to afgange fra Aalborg til henholdsvis Samos og Mallorca.

- Afgangene kommer til at ligge omkring efterårsferien, sådan at dem, der ikke er kommet af sted her i sommer har muligheden senere, siger Nikolai Johnsen, pressechef i Star Tour.

Han tilføjer, at der er tale om rundt regnet 500 ekstra pladser i forhold til, hvad Star Tour ellers har planlagt i efteråret.

- Vi valgte før sommersæsonen at skrue lidt ned for udbuddet af rejser sammenlignet med sidste sommer, nu kan man sige, at vi skruer lidt op igen, siger han, og afviser samtidig, at bureauet har forregnet sig, da de lavede sommerprogram.

- Jeg synes ikke, man kan sige, at det var en fejl, så skulle vi have vidst, hvordan vejret ville blive, og selv meteorologerne synes at have lidt svært ved at sige om det bliver varmt eller koldt. Det er nemmere for os at skalere lidt på det på den her måde, forklarer han.

Star Tour indsætter i alt 20 ekstra flyafgange fra Aalborg, Billund og København. Det giver ca. 4000 ekstra pladser til sydlige feriemål.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst