EMNER

Flere firmafester i bakkerne

Fremgang hos Comwell Rebild Bakker, der har investeret én million i en fornyet restaurant

Gæsterne er glade for den nyindrettede restaurant, melder hoteldirektør Mette Bonderup og restaurantchef Henrik Nothlev.Privatfoto

Gæsterne er glade for den nyindrettede restaurant, melder hoteldirektør Mette Bonderup og restaurantchef Henrik Nothlev.Privatfoto

Modsat mange andre oplevede hotel- og konferencecentret Comwell Rebild Bakker sidste år fremgang på konferencesiden, mens man havde færre firma- og privatfester end tidligere. Men dét er i den grad vendt i år. - Det føles som om mange sparede sidste år og i stedet giver den gas i år, siger hoteldirektør Mette Bonderup. Hun oplyser således, at ordrebogen med private fester og firmaarrangementer er godt 50 procent mere fyldt end for et år siden: - Vi oplever en markant stigning inden for flere områder, hvilket er glædeligt på et tidspunkt, hvor mødemarkedet er stagnerende. Vi får 5-10 henvendelser på større arrangementer hver uge, så vi har mange rundvisninger og giver mange tilbud, siger en tilfreds Mette Bonderup. Dermed antyder hun også, at væksten i konferencer ikke har fortsat stigningen i år: - Vi håber på at nå status quo på dette område i år, hvilket er en udfordring i sig selv. Mette Bonderup tilføjer, at når det kommer til kurser og uddannelse, som man blandt andre samarbejder med Aalborg Universitet om, ligger Comwell Rebild Bakker fortsat lunt i svinget. Men trods fremgangen hviler man ikke på laurbærrene. Comwell Rebild Bakker har netop investeret godt en million kroner i restauranten, hvor interiør, bar, belysning mv. er blevet fornyet: - Vi skal hele tiden oppe os for at følge med udviklingen og for at leve op til kundernes forventninger. Derfor er vi også nødt til hele tiden at holde vores hus up-to-date og investere i nyt. Eksempelvis kunne vores restaurant godt have kørt videre i nogle år, men hellere handle rettidigt og sikre, at kunderne får en lidt bedre oplevelse end forventet, siger Mette Bonderup. Hun har konstateret, at gæsterne er glade for den nye restaurant: - Den virker mere tidssvarende end tidligere og appellerer på den måde til flere. Samtidig er en investering i tingene også et godt signal at sende, mener hun. Konferencegæsterne og kursisterne får også gavn af restauranten. Den er så at sige hotellets omdrejningspunkt, og derfor er det afgørende for Mette Bonderup, at restauranten er en god oplevelse. Det har blandt andet også medført, at der kommer mange gæster udefra. - Vi vil gerne have en restaurant, som er en oplevelse at besøge ikke kun for overnattende gæster og konferencegæster, men også for lokalbefolkningen, som er glade for at komme her. - Vi føler, at vi har en perfekt beliggenhed i den sammenhæng. Både konferencegæster og turister oplever os som et hotel med kort afstand til Aalborg, mens nordjyderne oplever os som et hotel langt fra Aalborg i det naturskønne Rebild Bakker, påpeger Mette Bonderup.

Forsiden