Flere Fly-motorer til Sindal

Flyværkstedet ScanTech i Sindal Lufthavn sikrer sig million-ordre på at servicere fly-motorer

Marketingschef hos ScanTech Susanne Christensen kan glæde sig over nye opgaver til flyværkstedet Arkivfoto: Henrik Louis

Marketingschef hos ScanTech Susanne Christensen kan glæde sig over nye opgaver til flyværkstedet Arkivfoto: Henrik Louis

SINDAL:Flyværkstedet ScanTech i Sindal Lufthavn er så at sige i den syvende himmel efter den årlige EBACE messe i Geneve, hvor det nyeste indenfor fly og flymotorer præsenteres.

Her blev den nordjyske virksomhed nemlig udnævnt til Premium Service Provider for et af verdens førende producenter af motorer til fly og helikoptere, Pratt & Whitney Canada.

Opgaverne bliver blandt andet reparation og vedligehold af motorer til forskellige typer fly på værkstedet i Sindal, som opgaver ude hos kunderne.

Ekstra million-omsætning

I alt forventes udnævnelsen at give firmaet en ekstra-omsætning på mere end én million kroner om året.

Scantech har i dag 18 ansatte.

Firmaet har specialiseret sig i business flybranchen, hvor det hovedsagligt er flytyperne King Air og Beechjets, der fylder på værkstedet i Sindal.

De flytyper er netop udstyret med motorer fra Pratt & Whitney Canada, der har mere end 50.000 motorer i service i over 200 lande.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.