Flere forældre har tilmeldt børn til SFO

477 børn er i sommerens løb tilmeldt SFO, men tallet er lavere end samme tidspunkt sidste år

Helle Mogensen
477 børn er på nuværende tidspunkt tilmeldt SFO i år. Billedet er fra en SFO -dag med indianere og cowboys som tema. Arkivfoto
Morsø 1. august 2014 18:00

MORS: Hen over sommeren har flere forældre tilmeldt deres børn i folkeskolernes SFO i Morsø Kommune. På nuværende tidspunkt er 477 børn tilmeldt SFO mod 526 børn i august måned sidste år - et fald på 49 tilmeldte børn.

En opgørelse foretaget af Morsø Kommune i juni måned i år viste som tidligere beskrevet i Morsø Folkeblad, at blot 373 børn var tilmeldt kommunens fem SFO’er på daværende tidspunkt. Ikke mindst M. C. Holms Skole i Nykøbing oplevede et fald med blot 22 tilmeldte børn i juni måned mod 135 børn i august måned sidste år. Antallet af tilmeldte børn på skolen er dog siden steget til 113 børn.

Kun SFO på Sydmors Skole og Børnehus i Vils oplever en stigning i antal tilmeldinger - nemlig 74 børn i øjeblikket mod 56 børn i august måned sidste år. Skoleleder Per Kloster har tidligere udtalt til Morsø Folkeblad, at stigningen skyldes elevtilgang i børnehaveklassen, hvor en stor del af børnene også går i SFO.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...