Foredrag

Flere foredrag for hestefolk

Ny foredragsvirksomhed skal give viden om problemer med heste

Der bliver flere arrangementer for hestenørder.

Der bliver flere arrangementer for hestenørder.

VENDSYSSEL:For langt de fleste hestemennesker er heste og ridning ikke bare en interesse eller hobby, men en livsstil, som der lægges rigtigt mange timer og kroner i. Desværre er det også en passion, der til tider udvikler sig fra drøm til mareridt – hesten bliver halt, den ændrer adfærd og bliver ubehagelig at omgås eller der dukker pludselige rideproblemer op.

Den nystartede foredragsvirksomhed FOH (Foredrag Om Heste) har som mål, at de fleste af den slags problemer i fremtiden helt skal undgås.

- Vores formål med FOH er at give hesteejere, trænere og undervisere redskaberne til at opdage ubalancer både i hestens adfærd og fysik, før det udvikler sig til reelle problemer, forklarer McTimoney-dyrekiropraktor og adfærdsbiolog Rikke Andersen, der er den ene af de to selverklærede hestenørder bag FOH.

- De fleste mennesker, der har noget med heste at gøre, ved selvfølgelig en del i forvejen, men der er også mange områder, som vi trænger til at sætte mere fokus på, supplerer Emma Svensson, der er uddannet hestemassør og træningsinstruktør.

- Derfor har vi valgt at lave et kursusforløb over tre weekender, hvor vi f.eks. gennemgår adfærd, indlæring, hestens muskler, knogler og bevægelser. Kurset er for alle, men vi sætter et højt fagligt niveau i vores undervisning både teoretisk og praktisk.

FOH har base i Brønderslev og Jammerbugt, men har planer om at holde kurser og foredrag i resten af Danmark også.

Læs mere på hjemmesiden www.f-o-h.dk eller Facebooksiden ”FOH - Foredrag om heste”.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst