Aalborg

Flere fredagsfester

Det bliver igen til ti koncerter, når Skråen i år holder Fredagsfest i Karolinelund

Tusinder var sidste år til fredagsfest. Her er det for at høre Sanne Salomonsen. Foto: Torben Hansen.

Tusinder var sidste år til fredagsfest. Her er det for at høre Sanne Salomonsen. Foto: Torben Hansen.

AALBORG:Efter to gode år med fredagsfester i Karolinelund holder Skråen nu fast i ambitionerne og arrangerer den kommende sommer ti fredagskoncerter i det tidligere tivoli.

- Skråen’s ti fredagsfester i Karolinelund blev en kæmpe succes sidste sommer, både publikumsmæssigt, musikalsk og økonomisk. Der blev satset stort med to ekstra dage og et større program end nogensinde før. Det gav en publikumsfremgang på hele 60 procent i forhold til rekordåret 2013, med ikke mindre end 37.500 betalende gæster i Karolinelund, siger Jørgen Nissen fra Skråen.

Programmet er først på plads den 27. maj, men rammerne er allerede givet på forhånd med indgang klokken 18 og køb af billetter efter først-til-mølle-princippet.

- Sommerens program bliver mindst lige så stort og flot som sidste år, toiletter, barer, madsalg og øvrige faciliteter bliver forbedret og udvidet, og mon ikke vejret bliver lige så godt igen, siger Jørgen Nissen.

Koncerterne slutter klokken 22:30, hvorefter der er inviteret til efterfest på Skråen med fri entre.

Sidste års koncerter gav et overskud til gavn for lokale klubber og foreninger Jyden, KFUM, Vejgård Boldspilklub, Triton Badminton, Aalborg Sportsdykkerklub, Gug Badminton, Biffen og Skråen.

Der er Fredagsfest fra 26. juni til 28. august, og allerede nu kan arrangørerne også love, at der vil være koncerter igen i 2016.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.