Flere har skåret fødderne

Den fremskudte skadestue havde mindre travlt under karnevallet i år - men flere skar sig på glasskår

En af karnevalsdeltagerne havde klædt sig ud som læge, og der var da også brug for en del hjælp - mest til fødder, der havde trådt i glasskår, men også til afrusning af dem, der havde fået lidt for meget at drikke.  Foto: Martin Damgård

En af karnevalsdeltagerne havde klædt sig ud som læge, og der var da også brug for en del hjælp - mest til fødder, der havde trådt i glasskår, men også til afrusning af dem, der havde fået lidt for meget at drikke. Foto: Martin Damgård

AALBORG:Der har været travlt på den fremskudte skadestue under karnevallet, og umiddelbart er vurderingen, at flere har skåret sig i år i forhold de tidligere år.

230 karnevalsgæster havde klokken 20 været under behandling på den fremskudte skadestue, mens 35 har været omkring skadestuen på Aalborg Universitetshospital.

Og rigtig mange er kommet ind med skader på fødderne, fortæller afsnitsledende sygeplejerske på Akutmodtagelsen på Aalborg Universitetshospital, Charlotte Hassing Christensen.

- Vi har set rigtig mange skæreskader på fødderne, hvor folk simpelthen har trådt i glasskår. Den læge, der syr de tilskadekomne på den fremskudte skadestue har sagt, at hans fornemmelse er, at der er flere af den slags skader end normalt, siger hun.

Udover skæreskaderne er det typisk forstuvninger og folk der har fået alt for meget at drikke, som skadestuen har behandlet. 18 personer har fået så meget at drikke, at de må sove rusen ud på sygehuset.

Men det generelle billeder er, at det i år har været et stille og roligt karneval i forhold til sidste år, fortæller Charlotte Hassing Christensen.

- Vi har ikke haft alvorlige skader, og vi har haft travlt, men slet ikke nær så travlt som sidste år, siger hun.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.