Hjørring

Flere i arbejde i Hjørring

Jobcentret  Hjørring

Arkivfoto: Bente Poder

Jobcentret Hjørring Arkivfoto: Bente Poder

HJØRRING:Efter en længere periode med faldende beskæftigelse er der positive tegn på, at den fremgang, som den danske økonomi oplever efter finanskrisen, nu også er nået til Hjørring Kommune. Jobcenter Hjørring kan måle stigende beskæftigelse for borgere i Hjørring Kommune og dermed også faldende ledighed. Således steg beskæftigelsen med knapt 100 personer i Hjørring Kommune fra april 2014 til april 2015, samtidig med at ledigheden faldt med cirka 120 personer.

-Efter en periode, hvor faldet i ledigheden ikke i samme grad blev modsvaret af stigende beskæftigelse, er der nu tegn på, at der er reel fremgang på arbejdsmarkedet, siger formand for Arbejdsmarkedsudvalget i Hjørring Kommune, Ivan Leth (S), der fortsætter:

-Vi kan samtidigt se, at flere ledige stillinger bliver slået op af kommunens virksomheder i år, når vi sammenligner med de ledige stillinger, som blev slået op på samme tid sidste år.

-Særligt inden for byggeri og produktionserhvervene opleves der stigende efterspørgsel efter arbejdskraft”, fortæller Ole Bendix, afdelingsleder i Virksomhedsservice i Jobcenter Hjørring.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.