Brønderslev

Flere kreative kvinder

Kvinde Krea Klub har plads til flere

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Privatfoto

Ø. BRØNDERSLEV: - Et nyt år er godt i gang, og det samme er vi også i vores dejlige Kvinde Krea Klub, men vi vil så gerne have nogle flere deltagere med i vores lille kreaklub, så derfor vil vi gerne invitere alle interesserede til et åbent hus arrangement i vores Krea Klub. Sådan lyder en opfordring fra Helle Søe Møhlenberg fra klubben.

Der er åbent hus onsdag 6. april og torsdag 28. april, begge dage klokken 19-21.30.

- Vi vil i den anledning gerne byde alle interesserede velkommen, og vi vil servere kaffe, te og hjemmebag til alle fremmødte.

- Tag endelig jeres kreative sysler med. Det kan være alt fra hækling, strikketøj, smykkeproduktion, syning, sælskind, klippe-klistre m.m. Intet er for stort eller småt her hos os, og vi vil så gerne have ny inspiration, siger Helle Søe Møhlenberg.

- Det er selvfølgelig gratis at møde op på disse datoer, og man kan få en fornemmelse om, hvorvidt det er noget der har interesse. Interesserede er selvfølgelig velkomme til at deltage fremover i Krea Klubben.

- Vi mødes ca. to gange om måneden. Man møder blot op de dage, man har mulighed for det, og prisen pr. møde er sat til 20 kr., som dækker leje og rengøring af lokale. Man betaler kun for de gange, man er til stede.

- Klubben begyndte i 2014, og der er allerede en god forsamling af glade kvinder der ser frem til at mødes over alverdens nørklerier, hvilket giver masser af inspiration til de andre, der sidder omkring bordet, bemærker Helle Søe Møhlenberg.

- Har man brug for hjælp til at komme i gang med f.eks. en strikkeopskrift eller lignende, er der altid én i Krea, der står klar til at give råd og vejledning.

- Ønsker man at starte helt fra bunden af med at lære f.eks. at hækle, har vi også ”eksperter” der står klar til at hjælpe interesserede godt i gang.

- Vi har en Facebook gruppen, som alle er velkomne til at melde sig ind i. Den hedder ”Kvinde Krea Klub - ØB”. H bliver der løbende lagt inspiration, events, fotos m.m. ind. Her kan man altid holde sig ajour med hvad der foregår i klubben.

Klubbens fremtidige vision er, at der kan holdes et årligt forårsevent, sommerafslutning, efterårs/jule event samt juleafslutning..

- Som eksempler på events, kan vi med stor succes sige, at vi har lavet juledekorationer i fællesskab sidst i november, så de var klar til første søndag i advent.

- Her har vi haft besøg af forskellige undervisere, som inspirerede os til nogle flotte og anderledes dekorationer. Dette arrangement er ved at være et must hvert år.

- Vi kan også ”prale” af en fælles tur til Tårs Garn, hvor der blev lavet specialtilbud på diverse garn for de fremmødte, og Tårs Garn bød på kaffe og kag

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.