Flere lydklip om sex øger presset på Trump før tv-duel

Under et døgn før tv-duel mod Clinton har CNN med gamle radioklip lagt yderligere pres på Donald Trump.

Ritzau
Republican U.S. presidential candidate Donald Trump gives a thumbs up with his wife Melania after she concluded her remarks at the Republican National Convention in Cleveland Foto: Reuters/Mike Segar
Udland 9. oktober 2016 19:06 - Opdateret 9. oktober 2016 19:16
Før en tv-duel natten til mandag er presset øget på Donald Trump, som i weekenden er blevet konfronteret med egne nedladende udtalelser om kvinder i flere lydklip fra fortiden.

Natten til søndag offentliggjorde CNN samtaler mellem den republikanske præsidentkandidat og radioværten Howard Stern.

Her taler Trump om sin egen datter, Ivankas fysik, om at have sex med kvinder, mens de har menstruation, og at være tre mennesker under sex. Han afslører også, at han ikke er vild med sex, når kvinden er over 35 år.

Lydklippene er optaget over en periode på 17 år, skriver CNN. De er offentliggjort, efter at avisen Washington Post fredag offentliggjorde optagelser med Trump, som stribevis af republikanere har fordømt.

En stribe partistøtter har hen over weekenden meldt, at de ikke længere støtter den kontroversielle kandidat.

Natten til mandag dansk tid møder han Demokraternes præsidentkandidat, Hillary Clinton, i den anden af tre dueller på tv. Det sker på Washington University i St. Louis.

Selv om Trump har mødt massiv kritik i amerikanske medier, også hans kone har taget afstand fra hans udtalelser, står mange vælgere fortsat ved ham.

En meningsmåling, der er offentliggjort af netmediet politico.com, viser, at de almindelige republikanske vælgere i USA ønsker, at partiets ledere skal stå sammen med Trump.

74 procent af de republikanske vælgere mener, at partiets folk skal støtte Trump.

13 procent mener, at partiet skal vende ham ryggen.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...