Flere mål på vej fra Hobro-duo

Edgar Babayan lover flere mål og assists fra ham og Emmanuel Sabbi

Carl Emil Nielsen
Edgar Babayan lavede både mål og oplæg, da Hobro IK sikrede sæsonens første point efter 2-2 mod AC Horsens.?Arkivfoto: Torben Hansen
Hobro IK 9. august 2018 06:32 - Opdateret 9. august 2018 11:06

FODBOLD: En svær sæsonstart for Hobro IK bød på bare en enkelt scoring i de tre første kampe. Søndag fik de gulklædte dog hul på bylden, da de spillede 2-2 mod AC Horsens og sikrede deres første point i Superligaen.

Hobros startopstilling bød på en ny angrebskonstellation, hvor Edgar Babayan og Emmanuel Sabbi dannede makkerpar helt i front. Det viste sig at bære frugt, da Sabbi tidligt i anden halvleg fik tilkæmpet sig et straffespark, som Babayan satte ind, og senere i kampen da Babayan med et fint indlæg lagde op til Sabbis føringsmål.

Babayan tror da også på, at samarbejdet med Sabbi kommer til at give flere mål på kontoen.

- Selvom ingen af os er rendyrkede angribere, synes jeg vores samarbejde har fungeret rigtig fint. Der skal nok komme flere mål og assists fra vores side, siger den dansk-armenske offensivspiller.

Edgar Babayan tror, at grunden til det gode samarbejde er, at de to spillere har samme tilgang til spillet.

- Vi kan faktisk lidt de samme ting. Vi er begge gode til at drible og sparke på mål, og vi elsker at udfordre. Vi forstår hinanden og har blik for hinanden på banen, siger han.

Tema: Hobro IK

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...