Flere musikoplevelser til mindre børn INITIATIV: Ny forening lægger ud med legestue - voksne kan også være med

Michael Back Jensen er medstifter af den ny forening. Han er et kendt ansigt i nordjyske børnehaver og dagplejer, hvor han holder musikalsk legestue med børnene.
Arkivfoto: Lars Pauli

Michael Back Jensen er medstifter af den ny forening. Han er et kendt ansigt i nordjyske børnehaver og dagplejer, hvor han holder musikalsk legestue med børnene. Arkivfoto: Lars Pauli

AALBORG:Børnemusikkens Venner er en ny forening i Aalborg, der vil lave flere musikalske arrangementer og oplevelser for mindre børn og deres forældre. Bag foreningen står en gruppe forældre og børnemusikeren Michael Back Jensen. Børnemusikkens Venner henvender sig til familier med børn i alderen 0-6 år og andre interesserede som også mener, at der gerne må være mange flere sjove, underholdende og gode musikalske arrangementer for de små og deres familier i Aalborg/Nordjylland. Foreningen vil helt konkret etablere en musikalsk legestue for børn i alderen 0-6 år og deres forældre. Legestuen sættes i gang først i februar. Festival på ønskelisten Derudover vil foreningen også gerne tage initiativ til foredrag, hvor kendte og dygtige folk vil blive inviteret for at sætte fokus musikkens betydning for de mindre børn og deres motoriske og sproglige udvikling. Et arrangement til Spil Dansk Dagen er også inde i overvejelserne, så der også er musik for de mindste og deres forældre denne dag, En festival for de små og deres forældre i Aalborg/Nordjylland er også på ønskelisten. Foreningens arrangementer foregår fortrinsvis i weekender og om eftermiddagen, så mor og far også har mulighed for at være med. - Børnemusikkens Venner mener, at de første år af et barns liv er med til at forme barnets personlighed. Vi tror på at sjove, positive og alsidige musikalske oplevelser vil være med til at præge børnene i deres fremtidige liv og være noget, som de vil kunne bruge og se tilbage på med glæde, lyder det i en pressemeddelelse fra den ny forening. Oplysninger om legestuen kan fås ved henvendelse på adressen www.musik-sjov.dk.