Morsø

Flere penge til at asfaltere veje for

Gunstig licitation giver trekvart million kroner ekstra til vejrenovering på Mors i år.

Næste år står Utkærvej (th) først i asfaltkøen til glæde for de mange gæster og brugere af Ejerslev Havn. Arkivfoto: Bo Lehm

Næste år står Utkærvej (th) først i asfaltkøen til glæde for de mange gæster og brugere af Ejerslev Havn. Arkivfoto: Bo Lehm

MORS:- Vi har lavet en god asfalt-licitation i år. Derfor har vi penge i overskud, og dem vil vi gerne bruge på noget godt!

Det siger Meiner Nørgaard (DF), formand for udvalg for teknik og miljø. Helt konkret har hans udvalg 746.314 kroner til overs i år, og 650.000 af dem får straks ben at gå på.

- Vi har valgt at prioritere Vestmorsvej, der i den grad trænger til en sporopretning. Efter flere års slid er denne gennemgående vejforbindelse blevet uforsvarlig at køre på i glat føre. Arbejdet skal derfor sættes i gang og afsluttes, inden vinteren sætter ind, siger Meiner Nørgaard.

Alternativt kunne udvalget have valgt at bruge pengene på Utkærvej i Ejerslev. Vejen ud til Ejerslev Havn er grusbelagt bortset fra det første stykke ved Ejerslev Kirke og en kort strækning ud for to huse midt på vejen. I flere tilfælde er biler med og uden campingvogn endt i grøften ved passager med andre køretøjer, primært fordi vejgrøfterne ikke er ryddet.

- Der er stor trafik på Utkærvej i sommerhalvåret og næsten ingen i vintermånederne. Da vejen er en gammel arbejdsvej for molertransporter, er den solidt funderet, og derfor let at belægge med asfalt. Det arbejde får første prioritet i 2016, siger Meiner Nørgaard.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.