Agger

Flere penge til at udvikle Thy

Rekordbeløb på i alt ni millioner i vente til landdistriktsudvikling i Thy og på Mors

Foreningen Hannik er indstillet til et tilskud på godt 1,5 millioner kroner til planerne om et nyt samlingssted på det tidligere Frøstrup Kro. Foto: Peter Mørk

Foreningen Hannik er indstillet til et tilskud på godt 1,5 millioner kroner til planerne om et nyt samlingssted på det tidligere Frøstrup Kro. Foto: Peter Mørk

Godt to millioner kroner er på vej til fem projekter i Thy, hvis LAG Thy-Mors får godkendt sin seneste indstilling.

Topscorer vil være foreningen Hanniks planer om et nyt samlingssted på Frøstrup Kro. Foreningen har et budget på 5,3 millioner, og LAG indstiller et tilskud på godt 1,5 millioner, skriver Thisted Dagblad mandag.
Lisbeth og Per Toft Jensen, Fiskehuset i Thisted, vil etablere et torve- og spiseområde ved Fiskehuset. Projektet er budgetteret til knap 1,4 millioner, og det er indstillet til et tilskud på 400.000 kr.
Surferklubben Nasa projekt ”det bæredygtige event som udgangspunkt for turisme og erhvervsudvikling” med et budget på 772.000 kr. er indstillet til 300.000 kr. Projektet er tænkt koblet sammen med Cold Hawaii PWA World Cup i Klitmøller i år og næste år.
Agger Aktive planlægger en række friluftsorienterede sportsaktiviteter på havnen i Agger som en fortsættelse af Agger Athlon. Det et er beregnet til 370.000 kr., og LAG indstiller initiativet til et tilskud på 185.000 kr.
Endelig lægges der op til, at Biologisk Forening for Nordvestjylland, Nasa og Juniorklubben i Thisted får et tilskud på 70.000 kr. til indretning af Hummerhuset i Klitmøller. Budgettet lyder i alt på 260.000 kr.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.