Løgstør

Flere penge til ungdomshåndbold

Løgstør HK og forsikringsselskab udvider samarbejdet

LHK-formand Benny Hansen og Jesper Færch fra Himmerland Forsikring glæder sig gensidigt over de to parters udvidede samarbejde. Privatfoto

LHK-formand Benny Hansen og Jesper Færch fra Himmerland Forsikring glæder sig gensidigt over de to parters udvidede samarbejde. Privatfoto

LØGSTØR:Flere aktiviteter og flere ungdomsspillere kræver samtidig flere penge.

Det kan de klart konstatere i Løgstør Håndboldklub, og derfor er det også en glad Benny Hansen, der som LHK-formand kan annoncere, at håndboldklubben netop har udvidet samarbejdet med Himmerland Forsikring - med særligt henblik på ungdomsafdelingen.

- Vi kan i Løgstør Håndboldklub konstatere, at vi har godt fat i ungdommen og kan også konstatere, at vi har hævet niveauet generelt i klubben. Dette er sket bl.a via uddannelse af vores trænere og flere stævner for spillerne, end vi tidligere har været vant til, og det er denne udvikling, vi nu kan fastholde og udvikle yderligere med hjælp fra Himmerland Forsikring, siger han.

Også hos forsikringsselskabet glæder man sig over det udvidede samarbejde med håndboldklubben i Løgstør.

- Himmerland Forsikring er et lokalt forsikringsselskab, der gerne støtter lokale foreninger, og derfor er det også naturligt for os, at udvide samarbejdet med Løgstør håndboldklub og dermed støtte op om klubbens medlemsfremgang på ungdomssiden, siger Jesper Færch fra Himmerland Forsikring.

Lørdag arrangerer LHK selv cykelsponsorløb i Løgstørs gader - i et forsøg på at få trampet nogle ekstra kroner sammen til klubben.

I forbindelse med arrangementer vil der også være forskellige andre aktiviteter for både store og små.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden