Flere søger om hjælp til konfirmationen

Du kan hjælpe udsatte og fattige familier til en god konfirmationsfest

Ikke alle har råd til en fin konfirmationsfest, men du kan hjælpe ved at støtte Børnesagens indsamling. Arkivfoto: Preben Madsen/Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Ikke alle har råd til en fin konfirmationsfest, men du kan hjælpe ved at støtte Børnesagens indsamling. Arkivfoto: Preben Madsen/Scanpix Scanpix Denmark

DANMARK:For andre er konfirmationen en mere skrabet affære, og nogle bliver endda nødt til at søge om økonomisk hjælp, for at der overhovedet kan blive holdt en fest.

Børnesagens Fællesråd, der har uddelt stipendier til konfirmationer siden 2013, fik i 2014 14 ansøgninger, og i år havde de allerede i starten af april modtaget 154, skriver dr.dk.

Søger om gratis mad

Også foreningen Børn og Unges Mærkesager har oplevet behovet for hjælp til konfirmationsfesten. Foreningen, der gratis laver og leverer festmiddagen til udsatte familier, er blevet overraskede over behovet.

- Der er flere hundrede familier over hele landet, der har behov for hjælp, fortæller kokken Camilla Jehner Baake, der stiftede Børn og Unges Mærkesager for halvandet år siden, til dr.dk.

Støt indsamlingen

Børnesagens Fællesråd samler derfor ind til konfirmationshjælp, så også udsatte og fattige familier kan markere, at den unge ”træder ind i de voksnes rækker”. Du kan også give et bidrag. Læs mere på boernesagen.dk.

/BLM/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.