- Flere tilbud til brugerne

Kristen Henriksen Jammerbugtens ny ungdomsskoleinspektør

Kristen Henriksen har været ansat i Brovst Kommunale Ungdomsskole siden 2000, nu bliver han førstemand for ungdomsskoleområdet i Jammerbugt Kommune. 
FOTO Erik Sahl

Kristen Henriksen har været ansat i Brovst Kommunale Ungdomsskole siden 2000, nu bliver han førstemand for ungdomsskoleområdet i Jammerbugt Kommune. FOTO Erik Sahl

JAMMERBUGT:- Jeg blev glad og jeg er ydmyg overfor, at de valgte mig, siger 54-årige Kristen Henriksen, der i dag er leder af Brovst Kommunale Ungdomsskole men som pr. 1. januar har det overordnede ansvar for alle fire ungdomsskoler. Han får ansvaret for omkring 20 faste medarbejdere og dertil kommer omkring 100 timelønnede medarbejdere og klubmedarbejdere. - Den største udfordring bliver at få organisationen til at køre og få den til at fremstå som en organisation, der vil noget. Vi har løst mange opgaver, der traditionelt lægger udenfor vores område, eksempelvis fritidstilbud til specialklasserne og den nye kommune regner fortsat med os som en partner, der kan løse forskellige opgaver, siger Kristen Henriksen, der privat bor i Brovst, er gift og har tre drenge på henholdsvis 28, 25 og 15 år. Ungdomsskoleområdet i de fire kommuner er i dag struktureret vidt forskelligt i de fire kommuner, og øvelsen bliver nu at få skabt et ensartet tilbud. Kristen Henriksen vurderer, at brugerne vil komme til at opleve, at de får en bedre service. - Der bliver flere tilbud, i og med, at vi bliver større og i takt med at klubberne falder på plads, vil de få nemmere til et klubtilbud. Desuden bliver der tilmelding via hjemmesiden, siger Kristen Henriksen. Endnu er det ikke besluttet, om administrationen skal placeres centralt eller decentralt. - I øjeblikket hælder vi mest til en central administration, hvis vi kan finde en placering, siger Kristen Henriksen. Tommy Duun Mogensen, der i dag er leder af Pandrup Kommunale Ungdomsskole, bliver viceungdomsskoleinspektør mens lederen af Aabybro Kommunale Ungdomsskole, Claus Eriksen bliver administrativ pædagogisk konsulent. Jacob Funder der pt. er leder af Fjerritslev Kommunale Ungdomsskole, tiltræder 1. januar en stilling som fritids- og kulturchef.