Flere vil købe fæstning

Højeste bud på omtalt bygning i Hasseris opnåede vurderingen på 1,3 millioner

Der kom flere bud på den tidligere luftmeldecentral, Hasseris i Aalborg, som har været temmelig omdiskuteret de seneste dage. Foto: Jesper Thomasen

Der kom flere bud på den tidligere luftmeldecentral, Hasseris i Aalborg, som har været temmelig omdiskuteret de seneste dage. Foto: Jesper Thomasen

AALBORG:Flere har budt på en omdiskuteret bygning på den lille villavej Skovtoften i Hasseris, Aalborg.

Bygningen er en tidligere luftmeldecentral og opført i armeret jernbeton og sikret med stålyderdøre. Beboerne på vejen frygter derfor, at den falder i hænderne på kriminelle grupperinger.

Bygningen har været sat til salg af Forsvarets Bygnings- og Etablissementstjeneste (FBE), og tilbudsfristen udløb tirsdag klokken 12.

Umiddelbart derefter blev tilbuddene åbnet, og chef for ejendomssektionen Jens Henrik Sørensen konstaterer, at ”der har været en del interessen for ejendommen”.

- Der var flere bud, og vi opnåede også et bud på det niveau, vi havde sat, fortæller Jens Henrik Sørensen.

FBE har haft en lokal mægler til at vurdere ejendommen, og vurderingen lød på 1,3 millioner kroner.

Det er dog ikke ensbetydende med, at bygningen sælges. Det er stadig muligt, at den rives ned, og at ejendommen sælges som byggegrund.

- Vi forbeholder os, at vi har fire ugers frist til at vurdere sagen og finde ud af, hvad vi gør. Vi har lige brug for at tygge på det og sikre os, at vi gør det rigtige, siger Jens Henrik Sørensen.

Han lægger ikke skjul på, at medieomtale af sagen har skabt behov for en tænkepause.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.