Flere VM-billetter er nu sat til salg

Til kampene i Arena Nord kan der igen købes billetter til alle VM-dage

Jens Ole Pedersen
Der er sat flere VM-billetter til salg, og også i Arena Nord kan der købes billet til alle kampdage.Privatfoto
Frederikshavn 1. september 2015 10:00

FREDERIKSHAVN: Har man endnu ikke sikret sig billetter til VM i kvindehåndbold 2015, der spilles på hjemmebane i Herning, Kolding, Næstved og Frederikshavn, er chancen der stadig.

I dag tirsdag klokken 10.00 er der nemlig frigivet en ekstra pulje billetter, eftersom Dansk Håndbold Forbund har fået svar fra en række større reservationer.

- Billetsalget er gået over alt forventning indtil videre. Billetterne er gået som varmt brød på flere af spilledagene i både Herning, Næstved og Frederikshavn, og det er derfor glædeligt, at vi nu kan frigive flere billetter i salg, siger DHF-formand Per Bertelsen, der de seneste to uger har konstateret en fantastisk interesse for mesterskabet.

Det er muligt at finde billetter til alle spilledage på alle fire spillesteder - bortset fra finaledagen den 20. december. Nogle dage er der dog kun meget få billetter tilbage, så DHF opfordrer til at sidde klar ved tasterne, hvis man ønsker adgang til en specifik spilledag.

De sidste billetter frigives tirsdag den 29. september, når de udenlandske forbund har meldt retur på deres reservationer, og dermed vil alle tilgængelige VM-billetter være på gaden.

I Arena Nord i Frederikshavn har der tidligere været udsolgt til lørdag 5. og fredag 11. december, men med de ekstra billetter sat til salg, er det igen muligt at købe billetter også til de to dage.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...