Fodbold

Flest peger på FCK som guldfavorit

En rundspørge hos de 12 SAS Liga-klubber i fodbold viser, at de fleste har mest fidus til, at FC København vinder det danske mesterskab, mens kun få peger på Brøndby.

William Kvist (t.h.) - og VfB Stuttgart slog Hoffenheim med Jannik Vestergaard 2-1 fredag aften i Bundesligaen i fodbold.

William Kvist (t.h.) - og VfB Stuttgart slog Hoffenheim med Jannik Vestergaard 2-1 fredag aften i Bundesligaen i fodbold.

Nok ligger Brøndby nummer ét i SAS Ligaen, men spørger man rundt i de 12 klubber, så vinder FC København guldet. Det viser en rundspørge foretaget af Ritzaus Bureau, hvor en profil eller træner er blevet spurgt, hvem der bliver dansk mester. Langt størstedelen peger på FC København som favorit til at vinde det danske mesterskab, mens kun et fåtal tror, Brøndby kan holde teten. - FC København bliver mester. De har købt godt ind, og de har i forvejen en god trup, siger Morten Wieghorst, cheftræner i FC Nordsjælland. Lige så klart lyder svaret hos manager i Esbjerg Ove Pedersen. - Jeg tror på, at FC København tager guldet. Nu vandt de ikke guldet sidste år, og jeg tror måske, at det gør udslaget, så de tager det i år, siger Ove Pedersen. Brøndby fører i øjeblikket SAS Ligaen to point foran FC København, mens OB ligger nummer tre yderligere to point bagefter. /ritzau/