Fodboldlandsholdet

Fløjraket uden fart

Dennis Rommedahl er ude med en skade mod Tyskland, siger landstræner Morten Olsen.

Dennis Rommedahl udgik mod Portugal. Foto: Scanpix

Dennis Rommedahl udgik mod Portugal. Foto: Scanpix

Danmark må undvære fløjspilleren Dennis Rommedahl i den sidste gruppekamp ved EM i fodbold søndag, hvor modstanderen er Tyskland.
Det slog landstræner Morten Olsen fast på et pressemøde i den danske lejr i Polen torsdag morgen.
- Rommedahl bliver ikke klar, siger Morten Olsen.
Både Dennis Rommedahl og Niki Zimling måtte udgå med skader, da Danmark onsdag tabte 2-3 til Portugal, men sidstnævnte har stadig en chance for at blive klar, fortalte landstræneren.
Men Morten Olsen altså har afskrevet Dennis Rommedahl forholder det sig lidt anderledes for fløjspilleren selv. Han har stadig et lille håb om at blive klar.
- Jeg lever i håbet. Og det kan godt være, at det ser sort ud lige nu. Man jeg må håbe og så tage den derfra. Det må jeg gøre for mig selv for at holde humøret oppe, siger Dennis Rommedahl.
Brøndby-spilleren udgik i anden halvleg af 2-3-nederlaget til Portugal med en skade i baglåret.
- Det må vi få tjekket ordentligt igennem. Jeg håber på, at det er noget med musklen, for så kan det gå lidt hurtigere.
- Jeg ved ikke, hvad det er. Pas. Det kan være en forstrækning eller en fiber. Jeg ved ikke, hvad det hedder på dansk, siger Rommedahl.
- Min chance for at blive klar er selvfølgelig forringet. Men jeg lever i håbet, og så må jeg tage den derfra, fastholder han.
Endnu er Rommedahl ikke blevet undersøgt grundigt af lægestaben på grund af gårsdagens sene rejse fra Ukraine til Polen, men det bliver han senere torsdag.
- Vi kom sent hjem, og vi var tidligt oppe. Vi har hele dagen til at kigge på det. Jeg skal bare drikke min kaffe og så hjem igen. Måske cykler jeg lidt, siger han.
Rommedahl blev afløst af FC Nordsjælland-profilen Tobias Mikkelsen, som gik ind og gjorde en god figur efter sit indhop.
- Det er sjovt, at det er blevet en diskussion. Alle spørger, hvad jeg synes om Tobias Mikkelsen. Det er jo min konkurrent, så I vil gerne vide, hvordan min konkurrent gør det, når jeg spiller en dårlig kamp.
- Jeg synes egentlig, at Tobias gjorde det bedre end mig. Så simpelt er det. Jeg fik ikke det ud af mit eget spil, som jeg gerne ville have. Det kan ske, at man har en dårlig dag.
- Det positive var, at jeg var bedre til at skabe plads til andre end at udnytte mine egne kvaliteter, mener Rommedahl.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.