Floorballklubber vil informere om fusion

Bulldogs og FC Outlaws vil torsdag aften i Arena Nord overbevise medlemmerne om det rigtige i at gå sammen

Bjørn Fuglsang, formand for FC Outlaws, vil torsdag aften orientere om en mulig fusion med Bulldogs.Arkivfoto: Carl Th. Poulsen

Bjørn Fuglsang, formand for FC Outlaws, vil torsdag aften orientere om en mulig fusion med Bulldogs.Arkivfoto: Carl Th. Poulsen

FREDERIKSHAVN:Floorballklubberne FC Outlaws og Bulldogs vil torsdag aften i Arena Nord forsøge at orientere medlemmerne om den planlagte fusion, som de to klubbers ledelser håber vedtages 27. juni på ekstraordinære generalforsamlinger.

- Vi vil forsøge at overbevise medlemmerne om, at en fusion er det eneste rigtige, siger FC Outlaws-formanden Bjørn Fuglsang.
Det er ikke mindst udsigten til en landsdækkende herreliga fra 2013, der ifølge Fuglsang har fået de to floorballklubber fra Frederikshavn til at finde sammen.

Sportsligt bedst

Bjørn Fuglsang finder det sportsligt bedst at skabe et fælles ligahold på både herre- og damesiden.

- På ungdomssiden kan spillerne udmærket fortsætte i de to klubber, men overordnet skal vi arbejde efter samme mål, så vi fortsat kan have Frederikshavn med i toppen på landkortet indenfor dansk floorball.
- Sammen kan vi blive rigtig stærke, mens vi omvendt risikerer at miste fodfæstet i toppen, hvis klubberne ikke fusionerer, forudser formanden for FC Outlaws.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.