Florence Welch tager et års pause

Den britiske sangerinde fra Florence + The Machine tager en pause for at skrive en musical.

Florence Welch tager et års pause

Siden hun fik sit store gennembrud som sangerinde i Florence + The Machine, er tingene gået stærkt for sangerinden Florence Welch.

Måske lidt for stærkt endda. I 2009 udkom bandet med debutalbummet Lungs, og i 2011 fulgte Ceremonials. Sideløbende har Florence Welch turneret i hele verden, og nu kan hun altså godt mærke, at hun trænger til en pause.

- Jeg har været på turné, siden jeg var 21 år. Jeg har brug for en pause, så jeg også har tid til at gøre normale ting som at handle ind i supermarkedet og være sammen med mine venner, fortæller Florence Welch til Huffington Post.

- Jeg er først lige flyttet hjemmefra, så jeg vil rigtig gerne komme på plads i mit eget hjem og begynde at lade mig inspirere igen. Hvis jeg begyndte at skrive sange nu, så ville de kun handle om tourbusser og hotelværelser, fortæller den 26-årige sangerinde.

Sammen med veninden Sophie Hart-Walsh har sangerinden planer om at skrive en musical, mens hun holder en pause fra det travle liv i bandet.

- Det ville være fantastisk, hvis vi kunne få den opført i West End (område i London med mange teatre, red.) Det er selvfølgelig vores store drøm, siger Florence Welch.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.