Flot 2. plads til fodboldpiger

Det blev en flot placering til Dueholmskolen i skoleliga

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

ODENSE:Fodboldpigerne fra Dueholmskolen var mandag 22. maj til finalestævne i Dansk Skoleidræts Skoleliga. Pigerne skulle i første kamp møde Balle Musik- og Idrætsefterskole i semifinalen.

Stævnet blev afviklet på Marienlyst Idrætscenter i Odense, hvor Thisteds herre fra 2. division ligeledes gjorde sit indtog i den forgangne weekend.

Semifinalen blev spillet i et højt tempo i 25 graders varme, og efter kampens to gange 30 minutter stod det klart, at pigerne senere på dagen skulle spille finalekamp.

Kampens indledning bød ellers på store muligheder til Balle Musik- og Idrætsefterskole. Dog var sejren aldrig rigtig i fare, da Dueholmskolens piger vandt kampen fem to. Målscorere fra Dueholmskolen var Kamilla Spurré Andersen med to mål og Malene Yde Hedegaard med tre mål. Halvanden time senere var Dueholmskolens piger på banen igen. Denne gang i finalen mod Hou Maritime Idrætsefterskole. Efter en indledning med tre store friløbere til Dueholmskolen, fik Hou bedre fat i kampen, og det endte også med at give pote på en lidt tilfældig situation efter et hjørnespark, hvor Hou fik skubbet bolden over stregen til 1-0. I anden halvleg, fik Hou sit andet mål på straffespark efter at bolden var blevet sparket op på arm i Dueholmskolens felt.

Dermed endte Dueholmskolens 8.- og 9. klassespiger med at sikre sig 2. pladsen i turneringen.

- Det er første gang at skolen deltager med et pigehold, og det er derfor historisk at bringe sig i en finale, og med lidt held, havde vi også taget guldet med hjem. Det er Dueholmskolens første pointtab i hele turneringen, så på den baggrund er det selvfølgelig lidt ærgerligt, men som træner og lærer er jeg virkelig stolt af pigernes præstation, som gennem hele turneringen har været en positiv oplevelse. Det er selvfølgelig ærgerligt, at sende så mange dygtige spillere ud af skolen nu, men der er forhåbentligt også et godt hold klar til næste år, og ellers får de lokale efterskoler en portion gode fodboldpiger i det kommende skoleår, siger fodboldpigernes træner Mike Isaksen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.