Jammerbugt FC

Flot comeback af Jammerbugt FC

2. divisionsklubben sikrede ét point mod Middelfart dybt inde i overtiden

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Jammerbugt FC spillede 2-2 mod Middelfart på kunstgræsbanen ved Ingstrup Efterskole. Foto: Claus Søndberg

FODBOLD:Jammerbugt FC er fortsat ubesejret i oprykningsspillet til 1. division. Det var dog på et hængende hår, at det lørdag eftermiddag lykkedes at få 2-2 på "hjemmebane" mod Middelfart.

Kampen var henlagt til kunstgræsbanen ved Ingstrup Efterskole, da græsset på holdets normale hjemmebane i Pandrup ikke er klar til fodbold endnu.

Jammerbugt indledte kampen i kontrol, og Viktor Ahlmann var to gange ved at slippe igennem. En forsvarer fik dog hver gang en fod på i skudøjeblikket.

I stedet scorede Middelfart to gange indenfor to minutter - efter store defensive blundere i Jammerbugt-forsvaret. Først på et frit hovedstød tæt under mål - og siden på en dyb stikning.

Christian Rye fik dog en gylden chance for at reducere i det 39. minut, men han sendte svagt et straffespark direkte i armene på fynboernes keeper.

0-2 på måltavlen til pause var ikke retvisende, men sådan var kendsgerningerne for Bo Zincks mandskab.

Jammerbugt havde også nogenlunde kontrol med kampen i anden halvleg, men det kneb med at skabe chancer. Indtil det 70. minut, hvor et fladt frisparksindlæg fra Christian Rye blev mødt af Søren Vendelbo Pedersen til reducering 1-2.

Udligningen kom på kampens sidste aktion. Et frispark blev hældt ind i Middelfarts felt, og her gik målmaden skævt af bolden, så Søren Vendelbo Pedersen med sin anden scoring kunne sikre en fortjent udligning.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.