Flot comeback gav point mod mestrene

Aalborg Pirates vendte 1-3 til 3-3, før SønderjyskE vandt 4-3 efter overtid

Lasse Jul Korsgaard stod for udligningen mod SønderjyskE. Arkivfoto: Michael Koch

Lasse Jul Korsgaard stod for udligningen mod SønderjyskE. Arkivfoto: Michael Koch

VOJENS:Allerede før fredagens møde med de danske mestre fra SønderjyskE var Aalborg Pirates sikret en plads i det kommende slutspil i Metal Ligaen, men det forhindrede ikke piraterne i at snuppe point i Vojens, da man efter en flot tredje periode vendte 1-3 til 3-3.

Mere blev det dog ikke til for piraterne, der bare 15 sekunder før overtidens afslutning tabte 3-4.

Der var spillet mindre end halvandet minut, da de forsvarende mestre tog føringen. Steffen Frank og Warren Peters stod for forarbejdet, og så kunne Nick Dineen sende pucken ind bag Ervins Mustukovs i piraternes mål.

SønderjyskE kom også på 2-0 efter godt et kvarters spil ved forwarden Thomas Spelling, men Aalborg Pirates fik alligevel fornyet håb mod første periodes afslutning, da backen Kyle Bushee udnyttede Jace Coyles og Mike Vaskivuos forarbejde til at reducere mestrenes føring.

Flot comeback

Anden periode blev præget af flere udvisninger til begge hold, men uden at de forskellige overtalssituationer blev udnyttet.

I stedet stod SønderjyskEs unge forward Henrik Nielsen for periodens eneste scoring, da han i fem mod fem nettede til 3-1 med små fem minutter til pause.

Men kort inde i tredje periode fik Aalborg Pirates atter bragt spænding tilbage i opgøret. Jace Coyle var ellers sendt i straffeboksen efter en tripping, men det betød mindre for Matt Francis, der trods undertallet fik reduceret til 2-3.

Og ti minutter før tid fik Aalborg Pirates endda bragt balance i regnskabet. Paul McIlveen stod for oplægget til unge Lasse Jul Korsgaard, der kunne udligne til 3-3.

Den stilling holdt perioden ud, og dermed sikrede et fornemt comeback piraterne et enkelt point, men mere blev det ikke til.

Sølle 15 sekunder før de to hold skulle i straffeslag scorede SønderjyskEs Steffen Frank til slutresultatet 4-3.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.