Golf

Flot finalerunde sikrer danskerduo topresultat ved golf-VM

Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen sluttede på fjerdepladsen ved hold-VM i Melbourne efter birdie-rig runde.

Thorbjørn Olesen viste sammen med makkeren Søren Kjeldsen storspil på finaledagen ved hold-VM i golf. Det rakte til en fjerdeplads. Billedet her er taget fra tredje runde lørdag.

Thorbjørn Olesen viste sammen med makkeren Søren Kjeldsen storspil på finaledagen ved hold-VM i golf. Det rakte til en fjerdeplads. Billedet her er taget fra tredje runde lørdag.

MELBOURNE:Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen leverede en pragtpræstation på finaledagen ved World Cup of Golf - hold-VM i golf - i Melbourne.

Danskerduoen stod således sammen med australierne for søndagens bedste runde i blot 65 slag - syv under banens par.

Det rakte til en samlet fjerdeplads efter Mexico, Australien og Belgien. Sidstnævnte løb med titlen - tre slag foran Mexico og Australien.

Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen vandt titlen i 2016. Efter en fin første runde røg danskerne ud af topstriden efter en skidt runde på andendagen.

Både lørdag og søndag fandt Olesen og Kjeldsen igen storspillet frem, men afstanden til de forreste viste sig altså at være for stor.

Finaledagen blev afgjort i disciplinen foursomes, hvor parrene skiftes til at skyde til den samme bold.

Kjeldsen og Olesen fandt hurtigt rytmen og lagde ud med birdies på de to første huller.

En bogey på tredje var dagens eneste skønhedsplet på scorekortet, men slog ikke danskerne ud af kurs.

Således rettede de hurtigt op med en birdie på fjerde hul og fortsatte i samme stil med birdies på syvende, niende og tiende hul.

Efter fem stabile huller sluttede danskerne af med to birdies på de sidste to huller, og dermed var fjerdepladsen sikret.

Det var Thomas Pieters og Thomas Detry, der sikrede Belgiens første titel ved hold-VM.

/ritzau/