Morsø

Flot forestilling i arenaen Af Jens Peter Svarrer jps@mf.dk

Der kunne godt have været flere end 350 til vintercirkus

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Optræk til en lidt anderledes form for barbering.

MORS:Lørdag morgen gik arbejdet nemlig i gang med at få omdannet hallen til et ”cirkustelt”, så der lørdag aften kunne vises Vintercirkus med Isabella Enoch med rødder i Cirkus Dannebrog som arrangør. Der blev slæbt plader ind for at skåne gulvet, manegen blev placeret med savsmuld og det hele, og raden rundt blev der opstillet bænke, så publikum kunne få sig en rigtig cirkusoplevelse.

- Det krævede en del arbejde at bygge cirkusteltet op, og det tog hele lørdagen med prøver og det hele, fortæller Henrik Bjerring, direktør i Morsø Event, som stod for arrangementet.

- Det gik rigtig godt, fortæller Henrik Bjerring, der tilføjer, at cirkusfolkene var ovenud tilfredse med forholdene i Jyske Bank Mors Arena, hvor den store port i hallens ende blev brugt som ind- og udgang for dyr og artister.

Omkring 350 personer var på plads på tilskuerpladserne, hvor der også var god stemning - ikke mindst når publikummer blev taget ind for at medvirke i numrene.

- 350 gæster var ok, men der kunne godt have været flere. Nu har folk oplevet det, og vi håber, at vi næste år kan få endnu flere med, siger Henrik Bjerring.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst