Brønderslev

Flot, grøn rekordhøst

34 gamle grønthøstere kørte samtidig på samme mark i Ø. Hjermitslev

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Ingen havde regnet med sådan et rykind. Interessen for gamle motorer er tydeligvis stor. Foto: Bente Poder

Ø. HJERMITSLEV: 34 gamle grønthøstere blev støvet af og kørt i marken i Ø. Hjermitslev lørdag formiddag for at slå græsset hos Lars Chr. Ottesen.

Dermed satte Dansk Veteran Traktor Klub en uofficiel Danmarksrekord. Aldrig før har så mange grønthøstere været i sving på én mark samtidig. Formentlig.
- Vi har ringet til Guinness’ Rekordbog, men de er ikke interesserede, og der findes ingen rekord, så nu sætter vi én i dag - en uofficiel rekord. Så må vi se om andre vil udfordre den, siger Elmer Hjorth, medlem af Dansk Veteran Traktor Klub og svigerfar til manden bag rekordforsøget, Allan Nielsen.
- Det lykkedes! konstaterede Allan Nielsen glad, da kortegen af traktorer var nået marken rundt med hans egen blå Fordson Dexta fra 1959 i spidsen.
Rattet måtte han overlade til en anden, fordi han selv havde travlt med at dirigere - og nyde synet af de gamle maskiner, der arbejdede støt og roligt, mens det snittede græs sprøjtede ud i store buer og den friske duft blandede sig med lugten af ko.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.