Flot hjemkomst til guldvinder

Mie Østergaard Nielsen blev mødt af stort opbud i lufthavnen

Mie Ø. Nielsen sammen med nogle af veinderne, der stod klar med både blomster og dannebrogsflag. Foto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Mie Ø. Nielsen sammen med nogle af veinderne, der stod klar med både blomster og dannebrogsflag. Foto: Michael Bygballe Michael Bygballe

Galleri - Tryk og se alle billederne.

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Mie Ø. Nielsen blev budt velkommen hjem af både familie, venner og svømmekammerater, da hun mandag landede i Aalborg Lufthavn efter det usandsynligt flotte VM på kortbane i Istanbul, hvor hun hentede tre medaljer.

- Det er fantastisk at få sådan en modtagelse. Vi har endda også været igennem noget lignende i København. Men det er nu altid rart at se familien og vennerne, sagde en glædesstrålende Mie Østergaard Nielsen efter hjemkomst.

Ved VM blev det til en guld og en bronze i to holdkapper, mens hun fik sølv i 100 meter ryg - og det endda mens hun stadig døjer mede efterveerne fra en knæoperation, hun fik foretaget efter OL.

- Jeg er da noget overrasket over, at det er gået så godt. Jeg havde håbet at svømme under 58 sekunder på 100 meter ryg, men at jeg kunne komme under 57 i holdkappen var jo helt fantastisk, siger svømmeren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.