Flot medaljehøst

Jetsmark Judoklub hentede flere flotte placeringer i weekenden

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

MOSEBY:Mads Tinø Vangsgaard, Kaas, og Emil Klit Imer, Ryå deltog lørdag i en stor international turnering, i Pinnerberg i Tyskland. Med Ørsø Judoklub som tovholder for den danske deltagelse var Mads og Emil en del af den 25 mands store trup, som tog den lange tur for at deltage ved det store stævne med i alt 250 deltagere. Drengene fra den lille klub i Moseby formåede at kæmpe sig helt til tops og kunne prydes med hver sin guldmedalje ved stævnets afslutning lørdag aften.

Weekenden bød også på Dansk Judo Unions første indledende runde af Ungdomsturneringen, som blev afholdt i Frejlevhallen. Her deltog tre deltagere fra Jetsmark Judoklub.

Nord- og Midtjylland var repræsenteret med i alt 70 deltagere ved dagens stævne, hvor Kilian Sørensen sikrede sig en sølvmedalje i sin klasse, mens storebroder Henning Sørensen og Malte Harregaard Jensen, ligeledes fra Pandrup måtte se sig henvist til en tredjeplads.

Jetsmark Judoklubs medlemmer, kan nu se frem til den kommende weekend, hvor der atter er stævne i Frejlev. Denne gang udkæmpes første runde af den lokale Nordjyske Vendelboturnering, hvor mange debutanter får mulighed for at prøve kræfter imod andre nybegyndere.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden