Flot placering til Dafolo-talent

Det er ikke bare Danmarks håndboldlandshold, der har superevner. Også helt lokalt - på Dafolo i Frederikshavn - er der ansatte, som når fantastiske resultater.

Trykkerlærling på Dafolo - Jens Martinsen - deltog i kategorien 'Grafisk design og Tryk' på DM i Skills i Odense Congress Center.

Trykkerlærling på Dafolo - Jens Martinsen - deltog i kategorien 'Grafisk design og Tryk' på DM i Skills i Odense Congress Center.

Således trykkerlærling Jens Martinsen, der i slutningen af uge fire mødtes med en række unge andre unge under uddannelse til DM i Skills i Odense Congress Center. Jens Martinsen er, som led i sin uddannelse som grafisk tekniker hos Dafolo, og han deltog i kategorien 'Grafisk design og Tryk'. Her opnåede Jens Martinsen en flot andenplads og fik stor ros fra dommerne. DM i Skills er Danmarksmesterskabet for erhvervsuddannelser, og konkurrencen strakte sig over tre dage, hvor Jens Martinsen dystede mod fem konkurrenter.Der blev givet delkarakterer i hver enkelt disciplin, og dommerne gav en samlet vurdering af deltagernes indsats, hvor Jens Martinsen sammen med sin andenplads fik flotte ord med på vejen. Han er kun ét år inde i sin tre 1/2 årige uddannelse, så det vidner om, at Jens Martinsen har talent og allerede er én af de bedste indenfor sit fag. Hos Dafolo er man stolt på Jens' vegne over den flotte placering. - Vi arbejder løbende på at styrke medarbejdernes kompetencer, dels for at udvikle vores virksomhed, dels for at tiltrække nye og dygtige talenter. At ville være bedst indenfor sit fag, er hårdt arbejde. Det forudsætter, at man passer sin daglige træning, og Jens' form har vist sig at være helt i top, siger HR-konsulent Mette Faurholt Jensen.