Flot sidste runde af Bjørn sikrer top-5 i Shanghai

Thomas Bjørn var søndag en af European Tour-feltets bedste. Det sikrer ham en samlet femteplads i Shanghai.

Flot sidste runde af Bjørn sikrer top-5 i Shanghai

Thomas Bjørn sluttede på femtepladsen i BMW Masters i Shanghai. Danskeren gik en fornem sidste runde i 66 slag, og rystede flere af lørdagens konkurrenter af sig på sidstedagen i European Tour-turneringen.

Ni pladser rykkede Thomas Bjørn frem på sidstedagen. Spanieren Gonzalo Fernandez-Castaño vandt turneringen efter tre stabile runder og en sidste runde i 68 slag. Han endte et enkelt slag bedre end italieneren Francesco Molinari og Thongchai Jaidee fra Thailand.

Amerikaneren Luke Guthrie førte gennem det meste af turneringen på grund af en flot første runde, men en runde i 71 slag blev dyr for ham. Han endte på fjerdepladsen, et enkelt slag bedre end Thomas Bjørn.

Søren Kjeldsen og Thomas Bjørn lå helt lige inden søndagens runde, og de gik i bold sammen. Kjeldsen kunne dog ikke helt holde trit med Thomas Bjørn. Har gik runden i 71 slag, og faldt tre pladser til en delt 17. plads.

Thorbjørn Olesen faldt også lidt tilbage, og sluttede samlet som en delt nummer 31 - to slag efter den tidligere nummer et i verden, ireren Rory McIlroy, som havde en svær turnering.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.