Flot skolefest i Poulstrup

Skolekomedie og diskolys på Vrejlev-Hæstrup Skole

Skolekomedien ”For fulde sejl” blev opført af 6. klasse.Privatfoto

Skolekomedien ”For fulde sejl” blev opført af 6. klasse.Privatfoto

POULSTRUP:Så er årets skolefest afholdt på Vrejlev-Hæstrup Skole i Poulstrup. Elever, klasseforældreråd, bestyrelse og skolens personale havde planlagt et brag af en skolefest og aftenen startede med velkomst i gymnastiksalen af skoleleder Pernille Daarbak. Derefter opførte 6. klasse skolekomedien ”For fulde sejl”, som Majken Sundby havde instrueret. Skolekomedien handlede om nogle gæve sørøvere, der havde lagt til kaj i en mindre havneby. Her blev de overtalt af den smarte forretningsmand, Bjarne Luskh, til at kidnappe en ung og meget naiv pige. Sørøverne troede, de fik en let fidus til at tjene mange penge, men sådan gik det ikke, da alt gik galt for Bjarne Luskh og dermed fik skolekomedien en lykkelig afslutning.

I de forskellige klasser var der lavet spændende, sjove aktiviteter, og i skolens mediatek havde lærerne lavet café, hvor børn og voksne hyggede sig med mad og drikke. På gangene havde 5. klasse en flot pølsebod, der også solgte æbleskiver, popcorn, slik, sodavand og chips. Kælder var omdannet til en uhyggelig spøgelseskælder, som vist slog alle rekorder i kreativitet og udstyr.

I gymnastiksalen var der diskotek med musik, røgmaskine og blinkende diskolys - det var populært, og der blev danset aftenen lang, lige indtil festen sluttede kl. 22.30.HH

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.