Fly med 239 ombord er forsvundet

Ingen ved hvor Boeing 777 er, efter at det forsvandt fredag aften

Arkivfoto
Flyulykker 8. marts 2014 08:52 - Opdateret 8. marts 2014 11:49

VIETNAM: Malaysias transportminister siger ifølge nyhedsbureauet Reuters, at man endnu ikke har været i stand til at lokalisere det forsvundne fly fra Malaysia Airlines med 239 mennesker om bord.

Ministeren, Hishamuddin Hussein, afviser således meldinger om, at flyet skulle være styrtet i havet ved Vietnam, hvilket en vietnamesisk flådeadmiral ellers har fortalt statsmedier.

- Vi gør alt i vores magt for at lokalisere flyet. Vi gør alt, hvad der står i vores magt for at sikre, at enhver vinkel er blevet afdækket, siger Hishamuddin.

- Vi søger nøjagtig information fra Malaysias militær. De venter på information fra vietnamesisk side, siger ministeren.

Det er uklart, hvor den vietnamesiske flådeadmiralen har sine oplysninger fra. Ikke desto mindre sagde han, at flyet er styrtet i havet knap 250 kilometer fra øen Tho Chu.

Boeing 777-passagerflyet fra Malaysia Airlines har været forsvundet siden fredag aften dansk tid. På et pressemøde natten til lørdag kunne selskabet ikke bekræfte, at det var styrtet ned, og det har heller ikke bekræftet admiralens oplysninger.

Flyet befandt sig over Det Sydkinesiske Hav, da det ikke længere var muligt at få kontakt til det.

Det var på vej fra Kuala Lumpur i Malaysia til den kinesiske hovedstad, Beijing.

/ritzau/Reuters

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...