Fly med danskere måtte vende om efter brag fra motoren

Et fly med danske turister måtte vende om kort efter, det havde lettet på grund af to store brag fra motoren.

Fly med danskere måtte vende om efter brag fra motoren

Et fly fra selskabet Thomas Cook - med danske gæster fra blandt andre rejseselskaberne Spies og Star Tour - måtte onsdag vende om og foretage en sikkerhedslanding på Gran Canaria. Det skriver Ekstra Bladet.

Kort efter take-off i Las Palmas - få hundrede meter over jorden - fik flyet problemer med den ene motor.

- Der lød to kæmpe brag. Nogle ordentlige skrald - som de helt store raketter nytårsaften, fortæller Peter Sørensen, der var om bord på flyet, til Ekstra Bladet.

- Samtidig kunne man se et lysglimt fra motoren, tilføjer den 42-årige dansker, der var på vej hjem til Jylland efter en ferie sammen med sin kæreste.

Kort efter kunne piloten fortælle, at flyet måtte vende om, da han ifølge Peter Sørensen ikke 'turde fortsætte helt til Billund' efter bragene ved den højre motor.

- Folk tog det forholdsvis roligt, men man kunne godt se på personalet, at det ikke var helt godt, fortæller den 42-årige Star Tour-gæst.

Han forklarer dog, at alt forløb roligt herefter, og ingen kom noget til.

Flyet lettede fra lufthavnen i Las Palmas klokken 13.40 og vendte om få minutter senere. Ved landing stod flere brandbiler klar, men det blev ikke nødvendigt, og gæsterne kunne uden dramatik fragtes til et lufthavnshotel i fire busser.

Her skal de opholde sig, til et nyt fly er klar til at flyve dem til Billund Lufthavn - efter planen klokken 01.30 natten til torsdag, beretter Eksta Bladet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.