Flyt bare i den lånte anhænger

Run på byggemarkedernes mange gratis trailere

Der er stort run på de gratis trailere

Der er stort run på de gratis trailere

AALBORG:Skal man bygge om, flytte bolig eller bare en tur på genbrugsstationen, så er det efterhånden blevet simpelt at låne sig til en gratis trailer.

Der er flere aktører på markedet, der kvit og frit stiller trailere til rådighed - og i Aalborg er de to stensikre muligheder, hvis man skal flytte affald eller indbo - nemlig Bauhaus og Silvan.

Bauhaus har indgået en aftale med Thule Rentals, der er nordens største producent af trailere, så kunderne er garanteret sikker hjemtransport uden unødige omkostninger.

- Vi vil rigtig gerne tilbyde vores kunder en ekstra service. Både dem, der handler hos og skal have transporteret deres varer hjem, og dem, der måske bare har et behov for at få flyttet noget fra A til B. Derfor kan man gratis låne fire forskellige typer trailere i vores Bauhaus, siger Carsten Mørch, der er varehuschef i Bauhaus Aalborg.

Og hans kolleger i Silvan har samme tilbud.

- Vi er glade for, at borgerne i Aalborg og omegn så flittigt gør brug af vores gratis trailertilbud. Også selvom det ikke er alle, der kommer og låner en trailer, som også handler i byggemarkedet. Trailerne løserne kundernes transportproblem og skaber synlighed for butikken på vejene i området, siger varehuschef i Silvan i Aalborg, Rasmus Kjærgaard.

Hos Silvan er det firmaet Freetrailer, der står for trailerudlejning.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden