Brønderslev

Flyttedag for sangkor

Der er plads til flere mandestemmer

der er plads til flere mandsstemmer i Sangkoret Frejdig. Privatfoto

der er plads til flere mandsstemmer i Sangkoret Frejdig. Privatfoto

BRØNDERSLEV:Sangkoret Frejdig fra Brønderslev har indledt sæson nummer 103 med korsang og denne gang er det i nye lokaler.

- Af hensyn til de svagtgående i koret så er vi rykket ud i AOF’s store kursuslokale på Kornumgårdsvej. Og indtil nu har vi øvet tre gange og alle er meget tilfredse med den lettere adgang, lokalets størrelse og ikke mindst - et rigtig godt el-piano på stedet, fortæller dirigent Poul Erik Jensen.

- Der er kommet to nye sangere til, men der er stadig plads til nye medlemmer, så hvis man har lyst at synge dejlige danske sange - både en del énstemmige sange, men jo flest firstemmige sange - så er man meget velkommen i koret, bemærker Poul Erik Jensen.

- Man kan også komme til et par uforpligtende øveaftener.

- Koret er oprettet i 1912 og er medlem af Dansk Sanger Forbund, der udgiver flere nodepakker om året med dejlige korsatser f.eks. i den seneste er dirigentens melodi til ”Det land der rummer alle jordens farver” med. Sangen er fra Spil-dansk- konkurrencen i 2008 og teksten er forfatter af Hans Kragh-Jacobsen.

Mandskoret synger firstemmigt - det vil sige 1. og 2. tenor samt 1. og 2. bas. Koret optræder fortrinsvis på plejehjem, men også for foreninger og private arrangementer rundt omkring.

Sangkoret Frejdig har gennem mange år haft til huse i musiklokalet på Søndergades Skole i Brønderslev.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst