Skagen

Flyttet fra skimmelsvamp - til skimmelsvamp

Kurt Trier Pedersen flyttede fra lejlighed med skimmelsvamp - men i den nye lejlighed han blev placeret i, var der tilsvarende problemer

Kurt Trier Pedersen - som her besøger Louise Pedersen, der også bor i ejendommen - var manden, der sørgede for, at der nu bliver gjort noget ved problemerne med skimmelsvamp. Foto: Peter Broen

Kurt Trier Pedersen - som her besøger Louise Pedersen, der også bor i ejendommen - var manden, der sørgede for, at der nu bliver gjort noget ved problemerne med skimmelsvamp. Foto: Peter Broen

SKAGEN:Det er Kurt Trier Pedersen - en af beboerne på Danevej - der har æren for, at problemerne med skimmelsvamp i boligerne nu kommer til offentlighedens kendskab.

Han kender nemlig alt for godt konsekvenserne af det fjendtlige indeklima, som følger i kølvandet på skimmelsvamp.
Kurt Trier Pedersen har nemlig tidligere boet i en lejlighed i en ejendom på Trindelvej i Skagen, som blev kondemneret af samme årsag.
- Vi blev syge, fortæller Kurt Trier Pedersen, mens han kærligt kaster blikket ned på sin hund Lucky.
- Det kostede 22.000 kroner i dyrlægeregning for den her dreng, tilføjer han og klapper den gamle golden retriever.
Som følge af helbredsproblemerne blev Kurt Trier Pedersen flyttet til en ny lejlighed på Danevej - men utroligt nok, så er den også ramt af skimmelsvamp.
- Jeg har da svært ved at tro på, at der er nogen, som har gjort det bevidst, siger han med et smil.
Via sine erfaringer med skimmelsvamp, så havde Kurt Trier Pedersen dog alle forudsætninger for at ane uråd, da han begyndte at høre om åndedrætsbesvær, lungebetændelse, øjenbetændelse, ondt i ørerne, hovedpine og næseblod hos sine naboer.
Derfor begyndte han at forhøre sig om omfanget af problemet - og hurtigt stod det klart, at noget måtte gøres. Minimum seks lejemål på Danevej var angrebet af skimmelsvamp.
Derfor inddrog Kurt Trier Pedersen Boligkommissionen, og han håber nu på, at man herfra følger sagen til dørs.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.