Hobro

FOA og HK fejrede nyt fælleshus med indflytterfest

HK og FOA Mariagerfjord bliver samboer i det gamle posthus på Havnegade i Hobro

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Allerede onsdag havde med-?arbejdere på HK Mariagerfjord travlt med at flytte fra lokalerne i H. I Biesgade og til Havne-?gade. Lokalafdelingen havde hyret et professionelt flyttefirma til at slæbe de mange skriveborde og kasser fra klokken 7 om morgenen. Fredag kunne de holde fælles reception med deres nye sambo FOA Mariagerfjord.

HOBRO:Fredag holdt HK Mariagerfjord og FOA Mariagerfjord til fælles indflytterfest i det gamle posthus på Havnegade i Hobro.

FOA Mariagerfjord rykkede allerede i december ind på 1. sal i den gamle bygning fra 1912, som de har købt. I denne uge fik de så selskab af HK’s lokalafdeling, der har lejet sig ind i stueetagen.

- Vi har længe haft et fælles ønske om at skabe et rigtigt fagforeningshus i Hobro, siger Christian Damborg Knudsen, lokalrådsformand for HK Mariagerfjord og Vesthimmerland.

Med flytningen får de to fagforeninger fælles reception, kantine og mødelokaler.

- Der er selvfølgelig noget økonomi i det, for der vil altid være nogle besparelser, når man rykker sammen. Men det skaber også noget synergi, og forhåbentlig vil vi opleve, at 1+1 bliver til 3, siger Kenn Andreasen, formand for FOA Mariagerfjord, der tidligere havde til huse på Rørholmsgade i Hobro.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.