Fodbold på rå asfalt

Både Brian Laudrup og Lars Høgh var der, da nordjyske drenge og piger (flest af de første) kæmpede på asfalten om at blive blandt de seks vindende hold, der kvalificerede sig til finalen på Rådhuspladsen i København grundlovsdag, 5. juni.

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Lars Høgh (med ryggen til) stillede op til fotografering omgivet af kommende talenter.

Det gjaldt konceptet Laudrup & Høgh 2008, som de to fodboldikoner står bag i håbet om at få flere børn og unge til at lade sig fascinere og fodboldspillet og motionen. Street fodbold spilles i modsætning til almindelig fodbold på grønsværen og indefodbold på halbrædderne på den rå asfalt. - I sin substans minder det om indefodbold, men med lidt andre regler og flere tricks i boldbehandlingen, fortæller projektleder Thomas Thor. Til den indledende turnering i Aalborg i går var tilmeldt 25 hold á seks spillere, således 150 i alt. De fleste kom fra Aalborg, men i øvrigt fra oplandet i en radius på 30-40 km. Læs mere i NORDJYSKE Stiftstidende tirsdag