Dronninglund

Fodbolddrenge tæt på at snuppe titlen

Uofficielle nordjyske mesterskaber afviklet i Dronninglund.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

De dygtige spillere, der var så tæt på at tage titlen ved turneringen i lørdags på Dronninglund Stadion.

DRONNINGLUND:To sirligt nyklippede efterårsbaner på Dronninglund Stadion dannede lørdag rammen om i alt seks fodboldkampe om det uofficielle nordjyske mesterskab for U13 Drenge A.

Vejrguderne var i den grad med arrangørerne på dagen, og det bidrog til at skabe en ekstra god atmosfære og en god oplevelse for de fire deltagende og meget jævnbyrdige hold fra Frederikshavn FI, Aalborg KFUM, FC Solsiden og Dronninglund IF.

Udfaldet af de fire kampe blev at FC Solsiden tabte alle sine kampe knebent, mens de tre øvrige hold slog hinanden knebent på skift og dermed alle endte med seks point.

Derfor skulle vinderen findes på målscore i de indbyrdes kampe, og her måtte hjemmeholdet konstatere, at der manglede en enkelt scoring for at kravle øverst på sejrsskamlen.

Vinder og dermed uofficiel nordjysk mester blev en flok superglade drenge fra Frederikshavn FI.

Tre af de fire deltagende hold, FFI, FC Solsiden og Dronninglund IF skal efter al sandsynlighed møde hinanden i den kommende sæsons mesterrække.

Derfor blev stævnet også en fin smagsprøve på, hvor niveauet kommer til at ligge til foråret.

At Dronninglunds U13 Drenge har noget at bygge på understreges af, at hele tre DIF’ere, Sebastian Aaen, Jeppe Mølbjerg og Martin Nielsen, er udtaget til den årlige talentturnering på AaB’s anlæg 16. november.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.