Fodbolddrenge tæt på at snuppe titlen

Uofficielle nordjyske mesterskaber afviklet i Dronninglund.

Tekst og foto: Jørgen Ingvardsen
I det fine efterårsvejr blev der spillet en række velspillede kampe ved turneringen på Dronninglund Stadion.
Dronninglund 10. november 2014 19:26

DRONNINGLUND: To sirligt nyklippede efterårsbaner på Dronninglund Stadion dannede lørdag rammen om i alt seks fodboldkampe om det uofficielle nordjyske mesterskab for U13 Drenge A.

Vejrguderne var i den grad med arrangørerne på dagen, og det bidrog til at skabe en ekstra god atmosfære og en god oplevelse for de fire deltagende og meget jævnbyrdige hold fra Frederikshavn FI, Aalborg KFUM, FC Solsiden og Dronninglund IF.

Udfaldet af de fire kampe blev at FC Solsiden tabte alle sine kampe knebent, mens de tre øvrige hold slog hinanden knebent på skift og dermed alle endte med seks point.

Derfor skulle vinderen findes på målscore i de indbyrdes kampe, og her måtte hjemmeholdet konstatere, at der manglede en enkelt scoring for at kravle øverst på sejrsskamlen.

Vinder og dermed uofficiel nordjysk mester blev en flok superglade drenge fra Frederikshavn FI.

Tre af de fire deltagende hold, FFI, FC Solsiden og Dronninglund IF skal efter al sandsynlighed møde hinanden i den kommende sæsons mesterrække.

Derfor blev stævnet også en fin smagsprøve på, hvor niveauet kommer til at ligge til foråret.

At Dronninglunds U13 Drenge har noget at bygge på understreges af, at hele tre DIF’ere, Sebastian Aaen, Jeppe Mølbjerg og Martin Nielsen, er udtaget til den årlige talentturnering på AaB’s anlæg 16. november.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...