Fodboldforbund undersøger Peter Beardsley for mobning

Tidligere landsholdsspiller Peter Beardsley forlod i sidste uge sit trænerjob efter anklager om mobning.

58-årige Beardsley spillede det meste af sin aktive karriere for Newcastle, hvor han også har været U23-træner.

58-årige Beardsley spillede det meste af sin aktive karriere for Newcastle, hvor han også har været U23-træner.

NEWCASTLE:Det Engelske Fodboldforbund (FA) har igangsat en undersøgelse af den tidligere engelske landsholdsspiller Peter Beardsley.

Beardsley forlod i sidste uge sit job som U23-træner for Newcastle United. Han er beskyldt for at have mobbet en akademispiller, Yasin Ben El-Mhanni.

- Vi kan bekræfte, at FA undersøger de beskyldninger, der er mod Peter Beardsley under hans tid i Newcastle United. Vi har ikke mulighed for at komme med yderligere kommentarer, skriver FA i en meddelelse.

58-årige Beardsley, der spillede det meste af sin aktive karriere for Newcastle, har været suspenderet fra klubben siden januar sidste år.

Han nægtede dengang alle beskyldninger om mobning.

Premier League-klubben Newcastle igangsatte sidste år en undersøgelse af beskyldningerne, men har ikke offentliggjort resultaterne.

23-årige El-Mhanni, som har spillet to kampe for Newcastles førstehold, skiftede fra klubben sidste år til Scunthorpe United, der spiller i den tredjebedste engelske række.

Beardsley var i sine år som spiller med ved flere slutrunder for England, men det var på klubplan, at han skabte sin store karriere med mange spektakulære mål i den bedste engelske række.

I sin 20 år lange karriere nåede Beardsley at spille over 700 førsteholdskampe og score næsten 250 gange - størstedelen for Liverpool og Newcastle.

/ritzau/Reuters

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.