Fodboldlegende i Vild med dans: Bange for at se dum ud

Allan Simonsen kan godt være lidt bange for at dumme sig på dansegulvet i Vild med dans.

12. september 2013 12:32 - Opdateret 12. september 2013 12:35

Fodboldlegende i Vild med dans: Bange for at se dum ud

Han har spillet i nogle af Europas største fodboldklubber, og tilmed vundet titlen som Europas bedste spiller. Men 60-årige Allan Simonsen kan alligevel godt blive nervøs over at skulle stå på et dansegulv, når Vild med dans fredag har premiere.

- Jeg er godt klar over, at man hurtigt kan komme til at se dum ud, men vi arbejder hårdt på, at det ikke komme til at ske, siger han til Newspaq.

Allan Simonsen, der skal danse med Vild med dans-debutanten Sofie Kruuse, tager det dog med et gran salt, hvis det skulle gå galt.

- Jeg har prøvet og oplevet så meget og stået i mange dumme situationer, så skulle det ske her også, er der ikke noget at gøre ved det, siger han.

Reaktionerne har været mange og blandede, og især fans af den tidligere fodboldstjerne har været mindre begejstret for deltagelsen. Heldigvis har Simonsen sine døtres opbakning.

- "Det er sejt far", siger de. De glæder sig til at komme over og se det, siger han.

Allan Simonsen og Sofie Kruuse skal danse cha-cha-cha som første dans, og det passer godt til den tidligere fodboldspiller.

- Det har jeg det godt med, især efter jeg har boet i Spanien i 10 år, siger Allan Simonsen, der tidligere på ugen fortalte, at han skal skilles fra sin kone.

Første afsnit af årets Vild med Dans bliver sendt fredag 13. september på TV2.

Newspaq

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...