Morsø

Fødevarevarepris til Vilsund Blue

Ferske Vilsund Premium Limfjords Blåmuslinger udløser prisen

- Det betyder rigtig meget at få en sådan pris. Det er en anerkendelse og blåstempling af virksomheden, siger direktør Søren Mattesen, Vilsund Blue. Arkivfoto

- Det betyder rigtig meget at få en sådan pris. Det er en anerkendelse og blåstempling af virksomheden, siger direktør Søren Mattesen, Vilsund Blue. Arkivfoto

NYKØBING:Blåmuslinger er årsagen til, at Vilsund Blue får Smagsprisen 2015, som Dagbladet Børsen hvert år uddeler. Vilsund Blue med hovedsæde i Nykøbing på Mors får prisen for sine ferske Vilsund Premium Limfjords Blåmuslinger. Prisen blev uddelt af avisens gastronomiredaktør Ole Truelsø.

Prisen vækker glæde hos Søren Mattesen, direktør i Vilsund Blue.

- Det betyder rigtig meget at få en sådan pris. Det er en anerkendelse og blåstempling af virksomheden, siger direktøren.

Han tilføjer, at Vilsund Blue naturligvis vil bruge prisen i deres markedsføring på det danske marked.

Børsen har selv stået for vareindkøbene til blindsmagningen. Her bestod dommerpanelet blandt andet af miljø - og fødevareminister Eva Kjer Hansen (V), direktør i landbrug og fødevarer Karen Hækkerup og Jens Visholm, fooddirektør i Coop.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst