Fødselar slog til i Aalborg

Danmarks ældste aktive travtræner fejret

Pauli Andersen fejrede sin fødselsdag med en fin sejr. Foto: Ditte Hesselborg

Pauli Andersen fejrede sin fødselsdag med en fin sejr. Foto: Ditte Hesselborg

TRAV:Mandag aften på Racing Arena Aalborg stod i Pauli Andersens tegn, da Danmarks ældste aktive travtræner skulle fejres på hjemmebanen gennem en karriere på mere end 40 år.

Pauli Andersen åbnede ballet med en flot vinder i toårige ’Double Up’. Parret kunne forsvare spidsen fra start, og siden havde Pauli Andersen og ’Double Up’ let spil.

Tempoet blev dæmpet på det helt rigtige tidspunkt, og Pauli Andersen kunne selv bede hesten om fuld fart ned gennem opløbet, så den forsvandt til en sejr med god margin.

Siden overtog Flemming Jensen rampelyset med fire sejre. Som forventet blev aftenens åbne opgør for hopper en seværdig affære. Flemming Jensen forsøgte at tilkæmpe sig kommandoen med ’Hanna Banker’, men blev afvist af Morten Friis med ’Amalie Bork’, som dermed satte pacen undervejs. Med 500 meter til mål gik Flemming Jensen på ny udvendigt på ’Amalie Bork’, og det udviklede sig til en seværdig duel.

Hos amatørerne kunne Søren Rodkjær med sin egen ’Rex J K’ løse billet til finalen i Amatør Elite Cup med en vandtæt sejr. Samtidig kunne han trække Johhni Olsens ’Though Mccoy’ og Frank Sørensen med til finalen som afvikles på Charlottenlund Travbane, den sidste weekend i august.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.