Fødselsdag i Børnehuset

Børnehuset i Rostrup håber på et stort fremmøde på deres 5 års fødselsdag.

Børnehuset i Rostrup håber på et stort fremmøde på deres 5 års fødselsdag.

Fredag 20. januar 2017 fejrer Børnehuset i Rostrup til 5 års fødselsdag.

- Vi har nu været privat børnehave og vuggestue i 5 år og det skal fejres, siger børn og personalet i Børnehuset i Rostrup.

Derfor vil Børnehuset i Rostrup gerne invitere tidligere og nuværende forældre og børn, bedsteforældre, byens borgere, samt samarbejdspartner til fødselsdag i Børnehuset.

Eftermiddagens program byder på velkomst af daglig leder Bettina Laursen, hvorefter der er officielle taler af Lars Lisberg, kasserer i Børnehuset og Niels Erik Poulsen, byrådsmedlem.

Herefter synger børnene i Børnehuset fødselsdagssang inden der bydes på kaffe, the, saftevand og kæmpe kagemand som der skal hygges med.

Senere går alle i skolegården, hvor børnene i Børnehuset sender balloner op og derefter synger sang for alle vores gæster.

Dagen ender i Klubhuset, hvor der er pyntet op til fødselsdag, hvor Børnehuset og støtteforeningen serverer pølser, brød og drikkevarer.

- Så vi håber, at I har lyst til at fejre dagen sammen med os og ser frem til en super dejlig fødselsdagsfest, siger Bettina Toft Laursen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Politi undersøger mistænkeligt dødsfald - en anholdt
Luk