Første arbejdsdag på friplejehjemmet

Om 12 dage flytter de første beboere flytter ind på Friplejehjemmet Bedsted

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BEDSTED:Åbne huller, ufærdige gelændere og manglende gulvbeklædning. Det er næsten ikke til at begribe, men om 12 dage flytter de første beboere ind, og derfor arbejder håndværkerne også på højtryk for at blive færdige med boligerne på første sal i det nye friplejehjem i Bedsted.

- Vi er glade for, at vi er kommet så langt. Jeg tror, plejehjemmet bliver et aktiv for hele kommunen - ikke kun for Bedsted, siger H. C. Lilleøre, der er formand for bestyrelsen i den selvejende institution.

Trods stor lokal opbakning til plejehjemmets opførelse synes der at være gamle mennesker, der foretrækker at vente, indtil der er blomster og lys i vinduerne, før de lader sig skrive op til en bolig der.

Foreløbigt har leder Anne Balsby en liste over 11 borgere, der er visiteret til pleje og praktisk hjælp - og som ønsker at en plads i det nybyggede private ældrecenter i hjertet af Bedsted. De første otte flytter ind 15. december.

Anne Balsby har i samarbejde med bestyrelsen foreløbigt ansat seks social- og sundhedshjælpere, fire social- og sundhedsassistenter, en servicemedarbejder og en kok, og medarbejderne havde i går første arbejdsdag, hvor de blev introduceret til vilkårene for plejehjemmets virke.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.