Thisted

Første DM-boksetitel til Thisted AC

Maiken Møller fra Thisted AC levede op til favoritværdigheden og tog guldet hjem efter en sikker sejr over Jette Laursen til DM i Gilleleje

Maiken Møller blev søndag den første DM-guldvinder i Thisted AC’s historie, da hun besejrede Jette Laursen fra Horsens AC til mesterskabet i Gilleleje. Arkivfoto: Bo Lehm

Maiken Møller blev søndag den første DM-guldvinder i Thisted AC’s historie, da hun besejrede Jette Laursen fra Horsens AC til mesterskabet i Gilleleje. Arkivfoto: Bo Lehm

GILLELEJE:Der blev uddelt øretæver til højre og venstre i Gilleleje denne weekend, da de danske mesterskaber i boksning for både juniorer og seniorer blev afholdt. Den lokale bokseklub Thisted Atlet Club stillede i kvindernes vægtklasse mellemvægt 75 kilo op med Maiken Møller, der pryglede sig til DM-titlen på bekostning af Horsens AC’s Jette Laursen. Det er første gang i klubbens historie, at de vinder et dansk mesterskab.

- Der har været en del gode boksere i klubben gennem tiden, så det er da helt vildt fedt at være den første, fortæller den nykårede danske mester på vej hjem fra stævnet.

Ensidig dominans

De to boksere har mødt hinanden tre gange tidligere i ringen til et jysk mesterskab og to lokale stævner, og kun en enkelt gang af de tre formåede Jette Laursen at overbevise én af de tre tællende dommere om, at hun skulle vinde. Ellers har resultaterne hver gang været i thyboens favør.

Heller ikke denne gang var der nogen slinger i valsen hos Maiken Møller. Modstanderen Jette Laursen havde tabt de tre sidste opgør og var denne gang tvunget frem over stepperne for at udfordre favoritten, og det kunne ses i første omgang.

- Jeg kunne godt mærke, at det var en større scene, for hun var mere offensiv end tidligere. Hun er lidt lavere end mig og har dårligere rækkevidde, så hun er nødt til at være meget bevægelig og lave nogle vilde manøvrer for at komme ind på kroppen af mig, fortæller Maiken Møller, der dog ikke havde problemer med at stå imod presset.

Med en DM-titel i bagagen kan Maiken Møller nu håbe på at få en opringning fra den danske bokselandstræner om udtagelse til de nordiske mesterskaber.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.