Første hjemmekamp i Skagen i fem år

Der er gratis adgang til ligakamp på torsdag

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SKAGEN:Torsdag 26. november spiller Vendsyssel Elite Badminton for første gang i fem år en hjemmekamp i Skagen.

Klubben har lagt sig i selen for at skabe et festligt arrangement for såvel børn som voksne. Det sker i samarbejde med Sparekassen Vendsyssel i Skagen og Nordjyske Bank i Skagen.

Opgøret i Badmintonligaen mellem VEB og Værløse begynder klokken 19.00 i Skagen Sportscenter, men allerede fra klokken 17.00 mødes Skagen Badminton Klubs ungdomsspillere til et arrangement i den lille hal.

Her skal de blandt andet forberede slagsange til den spændende ligakamp.

Klubbens sponsorer er inviteret til spisning og foredrag inden kampen. Meget passende er VEB’s mangeårige sportschef, Peter R. Jensen, hjemme på ferie fra New Zealand, og han fortæller mere om sin nye tilværelse som landstræner på den anden side af jorden.

- I fem år har vi spillet alle vores ligakampe i Arena Nord i Frederikshavn, men i denne sæson har vi valgt at spille en enkelt hjemmekamp i Skagen. Det skyldes flere ting. Først og fremmest er vi Skagens eneste klub med et ligahold, så byen fortjener denne oplevelse. Derudover spiller det selvfølgelig en rolle, at vi har en række trofaste sponsorer i Skagen, fortæller VEB’s formand, Jan R. Jensen.

Sparekassen Vendsyssel og Nordjyske Bank, har i samarbejde ”købt kampen”, hvilket betyder, at der er gratis adgang for alle.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.